Дружина футболіста Зубкова заявила про зраду чоловіка й показала його листування з ймовірною коханкою: "І мій зрадив" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 840
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр і Анна Зубкова, фото
Фото: instagram.com/mademoiselle.anna/

Про зраду чоловіка Анна Зубкова дізналась випадково

Не встигли ми відійти від одкровень Христини Соловій про її зради в стосунках , як стало відомо про крах сім’ї відомого футболіста. Олександр Зубков зрадив свою дружину. Про це розповіла сама жінка. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Анна Зубкова, дружина футболіста донецького "Шахтаря" та національної збірної України Олександра Зубкова, повідомила на своїй сторінці в Instagram, що її чоловік постійно їй зраджував. Вона опублікувала серію фотодоказів, які викликали шок у її підписників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анна звинуватила свого чоловіка у невірності, оприлюднивши скриншоти його листувань з можливою коханкою. Зубкова також показала історію браузера на його телефоні, де видно, що він цікавився послугами повій у Києві.

Казочка про те, що є вірні чоловіки, виявилася просто казочкою. І мій зрадив. Смішно. Дізналася випадково. Анька у Варшаві з дитиною 1,5 року від війни ховається, у мене становлення як особистості у професійному плані відбувається, а Сашка на куражах з дамами... Бридко. Не боляче,
— так Аня прокоментувала невірність свого чоловіка.
Анна Зубкова викрила чоловіка у зраді, фото
Скриншот
Анна Зубкова показала переписку чоловіка з коханкою, фото
Скриншот
Анна Зубкова показала докази зради чоловіка, фото
Скриншот

За її словами, Олександр почав їй зраджувати після того, як вона з дитиною виїхала за кордон через повномасштабну війну. Однак попри біль та сильне потрясіння, вона попросила не цькувати чоловіка, хоча наголосила на тому, що зраду пробачати не збирається:

Я виставляла сторіс не для того, аби в чоловіка була травля, чи це завадило його кар'єрі. Я виставляла їх, бо мені було максимально неприємно і все, що я хотіла, аби в мене не було шляху назад до збереження цього шлюбу. Я знаю, що багато жінок вибачають зради, але я просто не хочу, я більше не можу.
Анна Зубкова й Олександр Зубков з донькою, фото
Фото: instagram.com/mademoiselle.anna/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не так давно стало відомо імʼя тієї , з ким Потап ймовірно зраджував Настю Каменських. Спойлер: вона була занадто близька з зірковою родиною.