А раніше була близькою подругою Кейт Міддлтон... Таблоїди розсекретили ймовірну коханку принца Вільяма

Знаменитості
1 641
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Перші чутки про невірність головного спадкоємця британського королівського престолу зʼявилися ще у 2019 році, проте зараз вони знову наберають обертів

На тлі тривалого післяопераційного відновлення Кейт Міддлтон , таблоїди знову заговорили про Роуз Генбері — колишню близьку подругу принцеси, якій приписують тривалий роман з принцом Вільямом. І, судячи з чуток, позашлюбні стосунки головного спадкоємця британського королівського престолу все ще не закінчилися.

Для багатьох стосунки Кейт Міддлтон та принца Вільяма зі сторони можуть здаватися ідеальними — пара у шлюбі ще з 2011 року, виховує трьох дітей і на публіці завжди демонструють поважне відношення одне до одного. Однак, як стверджують деякі королівські експерти, за закритими дверима палацу все може бути не настільки чудово, як це виглядає на перший погляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вперше про ймовірну невірність принца Вільяма таблоїди заговорили у 2019 році. При чому сталося це після того, як стосунки Кейт Міддлтон з її близькою подругою Роуз Генбері сильно погіршилися. Згодом виявилося, що ймовірною причиною до того міг стати таємний роман жінки з одруженим принцом. Ба більше, ці стосунки могли початися ще у 2009 році, до одруження Кейт та Вільяма, коли вони посварилися та на якийсь час розійшлися. Тут ще й варто зазначити, що зазвичай на подібні історії Букінгемський палац не дає відсічі, але, реагуючи на чутки про невірність Вільяма, зʼявилися погрози таблоїдам судом за наклеп.

У 2024 році чутки про роман старшого сина чинного короля Великої Британії знову відродилися після того, як Кейт Міддлтон зробили операцію. Деякі джерела запевняють, що насправді принцеса Уельська вже відновила своє здоровʼя, але не поспішає повертатися у публічний простір, оскільки нібито втомилася терпіти витівки чоловіка.

Тепер інтернет-розслідувачі припускають, що відсутність Кейт може бути пов'язана з романом її чоловіка і майбутнього короля Англії Вільяма. Отже, я думаю, ми всі знаємо, хто ця ймовірна інша жінка — скажіть це разом зі мною — маркіза Чолмонделі... з 2019 року ходять чутки про роман між Вільямом і Генбері,
— запевняє джерело видання In Touch Weekly .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон довелося перепрошувати за фотошоп . Після операції принцеса хотіла дещо приховати…