"Це була моя ідея": зірка "Бріджертонів" Нікола Кохлан пояснила, чому попросила авторів серіалу додати її героїні оголених сцен

Новини шоубізнесу
983
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нікола Кохлан
Фото: instagram.com/misho_designs

Зірка в такий спосіб вирішила закрити роти усім критикам

Популярна ірландська акторка Нікола Кохлан, яка похизувалася пишним декольте на обкладинці відомого глянцю, сама попросила творців серіалу “Бріджертони”, зіркою якого вона є, додати її героїні якомога більше оголених сцен. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю Stylist. Відео, в якому наведено її коментар вже активно розповсюджується через Tik-Tok. Артистка зауважила, що саме таким чином хоче відповісти на критику усіх хейтерів, які говорять, що в неї є проблеми із зайвою вагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Кохан заявила, що спеціально попросила до однієї із сцен включити певні репліки та моменти. Вона хоче зробити це, аби через багато років дивитися на своє молоде і красиве тіло.

Є одна сцена, у якій є гола на перед камерою, і це була моя ідея. Це як сказати всім, хто говорив щось про моє тіло: “Та пішли ви до біса”. Коли мені буде 80 років, я хочу подивитися на ці кадри і згадати, який страшенно сексуальний вигляд я мала.
- резюмувала артистка.

Варто також додати, що Нікола зазначила, що її справжньою підтримкою став колега та партнер по знімальному майданчику Люк Ньютон. До речі, він зіграв роль Коліна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Нікола Кохлан вразила ефектним корсетом, покритим золотом. Автори образу вшанували історію кохання героїні Ніколи Пенелопи.