Зірка “Бріджертонів” похизувалась пишним декольте на обкладинці відомого глянцю (ФОТО)

Новини шоубізнесу
840
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нікола Кохлан, фото
Фото: instagram.com/nicolacoughlan/

Також акторка розповіла, як відреагувала на свою популярність

Раніше ми показували, який вигляд мала акторка Голда Рошевель у сукні від українського бренду на обкладинці відомого глянцю. Тепер стало відомо про появу на обкладинці іншого видання її колеги по серіалу “Бріджертони” Ніколи Кохлан.

Зірка третього сезону “Бріджертонів”, перша частина якого вийде вже наступного місяця, Нікола Кохлан прикрасила обкладинку Harper’s Bazaar UK. Відповідні світлини з’явились на сторінці видання в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нікола Кохлан 2024, фото
Фото: instagram.com/bazaaruk/

Під час фотосесії акторка приміряла кілька вишуканих образів. В них вона мала дуже гламурний вигляд.

За словами Ніколи, вона не очікувала отримати головну роль у популярному серіалі. Також акторка розповіла про схожість зі своїм персонажем Пенелопою Фезерінгтон.

Основна відмінність полягає в тому, що в перших двох сезонах Пен була другорядним персонажем, дивачкою в кутку, але цього разу вона опинилася в центрі. Єдина проблема в тому, що “дивачка у кутку” - це насправді ніша, в якій я дуже добре розуміюся. Мені там зручно! Дивна дівчина, на яку ніхто не звертає уваги,
- сказала Нікола.
Нікола Кохлан 2024, фото
Фото: instagram.com/bazaaruk/

За словами знаменитості, власна популярність не на жарт її лякає. Але разом з тим вона в захваті від результату своєї роботи.

Я в жаху від пильної уваги. Але, зрештою, це те, що змушує мене вийти з тіні, хоча це і лякає мене, але я пишаюся виконаною роботою, людьми, з якими я працювала, і цим прекрасним шоу, яке ми створили,
- додала зірка.
Нікола Кохлан 2024, фото
Фото: instagram.com/bazaaruk/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше акторка Єва Грін у хустці українського бренду нагадала про злочини росіян. Більше про це - у цьому матеріалі .