Потап жорстко висміяв смерть Анастасії Заворотнюк, чи це був черговий "вкид" російського ІПСО? Уся правда про "скандальну" публікацію репера

Новини шоубізнесу
2 283
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап та Анастасія Заворотнюк
Фото: instagram

Російські пропагандисти жорстко підставили Потапа на тлі новин про смерть відомої акторки

На смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк буцімто відреагував популярний репер Потап, який тривалий час не повертається в Україну . Однак, на подив багатьох, артист не став співчувати родині покійної, а навпаки, жорстко висміяв останні новини. Правда це, чи ні — всі подробиці дізнайтеся на Хочу!

На власній сторінці в Instgaram Потап опублікував сторіс, присвячену російській актрисі. А найцікавіше, що в публікації репер фактично висміяв смерть знаменитості. Принаймні таку інформацію почали поширювати росЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За їхніми словами, українець пригадав «зоряне минуле» Анастасії Заворотнюк, коли вона знімалася в скандальному проєкті “Моя прекрасна няня”. Ситком став особливо обговорюваним, оскільки головна героїня своїми словами та діями висміювала український народ.

Ну що, Настю, весело було грати в образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш,
— йшлося у дописі Потапа.
Анастасія Заворотнюк померла
Фото: instagram.com/realpotap

Варто зазначити, що насправді цю публікацію ніхто не бачив у сторіс українського репера. Сам Потап вирішив внести ясність і заявив, що насправді все це робота російської ІПСО.

Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі. Про мене часто пишуть, що попало, але коли вже наші ЗМІ підхопили новину, згенеровану в російському інфопросторі, і яка спочатку з’явилась саме у їх новинах, то хочу сказати: не довіряйте зфотошопленим скрінам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців,
— зазначив Потап.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, 53-річна акторка тривалий час боролась із раком головного мозку та була прикута до ліжка. А вночі 30 травня 2024 року Анастасія Заворотнюк померла.