Оце так сімейні драми! Син Потапа розповів про "кризу у стосунках" з безволосим батьком

Новини шоубізнесу
3 889
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап з сином
Фото: instagram.com/realpotap

15-річний Андрій Потапенко зізнався, що у його стосунках з батьком головну роль відіграє не тільки любов, але й... зачіска

15-річний Андрій Потапенко, син відомого українського шоумена Потапа, який відзначився дивними коментарями Мережі, розкрив декілька сімейних секретів під час останнього інтерв'ю. Молодий Потапенко відверто поділився з глядачами, що справжнім "винуватцем" погіршення їхніх стосунків є... його власна зачіска. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

У свіжому відео на YouTube-каналі "Люкс ФМ", Андрій залишив аудиторію в захваті від власного почуття гумору. Адже вже не раз у Мережі починали розповсюджуватися чутки, ніби 15-річний Андрій має проблеми у стосунках з відомим батьком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте відверта розмова показала, що навіть відносини між батьком і сином можуть бути пронизані гумором та легкістю. Навіть при усіх можливих розбіжностях, Андрій підкреслив, що вони з батьком мають гарні стосунки, і він завжди знаходить час, щоб бути з ним поруч.

Ви знаєте, у нас погіршилися стосунки, тому що в мене є волосся, а в нього немає.
Ви знаєте, і він дивиться на моє волосся і думає: "Боже, який..." Ну, ви знаєте, він дивиться на мене й такий: "Ах ти, сину, блін!" От тільки в цьому погіршилося. У всьому іншому — ні.
У нас із ним гарні стосунки. Звісно, [я з ним] у контакті. Я до нього приїжджаю,
— розповів 15-річний Андрій Потапенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Потап розійшовся у публічних чварах з хейтерами, які висміюють новий трек Насті Каменських. Як стверджує чоловік співачки, пісня про молоко — майбутній хіт, а користувачі Мережі ще просто цього не підозрюють.