Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, чи справді скасувала весілля: "Немає жодного дня, коли я не плачу"

Новини шоубізнесу
2 488
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександра Заріцька
Фото: instagram.com/kazka.band

Чи, можливо, артистка вже уклала офіційний шлюб зі своїм коханим?

Фронтвумен популярного гурту KAZKA вже неодноразово розповідала, яким хоче бачити власне весілля та навіть уявляла власну сукню нареченої . Проте відтепер стало відомо, що плани Олександри Заріцької дещо змінилися. То чи буде взагалі весілля у співачки — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі "Люкс ФМ" Олександра Заріцька поспішила заспокоїти шанувальників — весілля не скасовується! Проте і найближчим часом на нього не варто чекати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами дівчини, її плани на заміжжя змінилися через війну. Артистка важко переживає трагічні новини з лінії фронту, тому не може собі дозволити радіти й святкувати у час, коли захисники України знаходяться під обстрілами. Тому разом з коханим виконавиця вирішила відкласти урочистість на повоєнний час.

Весілля буде, не хвилюйтеся. Зараз є більш важливі справи. Я наразі намагаюся більше допомагати армії та виступати перед військовими. Ми вирішили, що весілля відсвяткуємо після війни. Інакше це буде не те, про що я мріяла все своє життя. Бо для мене весілля – два дні, 350 людей, масштаб в плані душі. Коли твоя душа спокійна і ти насолоджуєшся максимально тим, що ці два дні тільки для вас. Зараз немає жодного дня, коли я не плачу. Я не зможу святкувати свій найкращий день у світі, розуміючи, що Харків зараз бомблять щодня. Мені не дозволяє совість.
Паша пропонував мені безліч разів піти й просто розписатися, але це все ж таки знову не моє. Ми заручені, живемо разом, але поки що неофіційно,
— розповіла Олександра Заріцька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше солістка гурту KAZKA розповіла про спільні традиції з нареченим . Щодня вони намагаються не просто якісно та в задоволення проводити час, а й постійно навчатися чогось одне в одного.