Кепку вкрала в Техасі, а тренч купила на секонді: скільки коштує образ Олександри Заріцької (ВІДЕО)

Знаменитості
977
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександра Заріцька, фото
Фото: instagram.com/kazka.band/

Солістка гурту KAZKA розповіла, скільки коштує її вбрання та де вона зазвичай бере речі

Українська співачка Олександра Заріцька, яка нещодавно розповіла про свою весільну сукню мрії , розкрила вартість свого образу. Зірка стала гостею рубрики “Скільки коштує Look?”, яку веде відомий львівський блогер Ніколас Карма.

Солістку гурту KAZKA Ніколас Карма зустрів прямо посеред вулиці, коли вона гуляла містом. Саша була не проти поспілкуватися та вирішила відверто розповісти про те, скільки грошей витрачає на одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, найдорожчим виробом в її образі стали кросівки за 6 тисяч гривень. Джинси вона придбала за 2 тисячі гривень, сережки, які є підробкою відомого бренду Schiaparelli, Саша купила за 300 гривень, а тренч вихопила на секонді всього за 100 гривень.

А ось з кепкою, яка була присутня в образі Заріцької, пов'язана цікава історія. Виявляється, цей головний убір Саша випадково поцупила з секонду у Техасі. Співачка одягнула кепку та вийшла в ній з магазину, забувши оплатити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніколас Карма частенько зустрічає українських зірок та розпитує їх про вартість речей, які вони носять. Днями він поговорив з українським ведучим та волонтером Сергієм Притулою. Той розповів про свій дорогий годинник , який не дає спокою хейтерам.