"Я ще не в тій формі, в якій хотіла б себе бачити": Лілія Ребрик зазначила, як відновлює фігуру після пологів

Новини шоубізнесу
1 217
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Селебритіс зауважила, що не сидить на дієтах

43-річна українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка відносно нещодавно стала втретє мамою, розсекретила, як наразі відновлюється після пологів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Ребрик зазначила, що не вбачає нічого страшного втому, що жінка може набрати вагу після народження дитини. Лілія каже, що потім хоче відновити свою форму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При цьому, Ребрик розуміє, що на це потрібен свій час. Про це селебритіс розповіла у своєму інтерв'ю kp.ua.

Ми, дівчата, такі вимогливі до себе, що нам завжди хочеться кращого результату. Я ще не в тій формі, в якій хотіла б себе бачити. Але в костюм влізла, і це вже прекрасно. Люди компліменти роблять. І підписники пишуть: "Лілю, як ви так швидко в форму прийшли?". Жартую, що я відьма. Зараз мені можна і не бути в ідеальній формі, бо я не так давно народила, плюс - годую, ясна річ, що маю їсти, а не сидіти на дієтах. Хоча завдяки Адельці перейшла на правильне харчування. Я завжди намагалася не закидатися чим попало, але все одно ми себе не так любимо, коли належимо виключно собі. А коли ти належиш маленькій людині, треба дбати про себе якісніше. Чоловік каже, що я красива, і я йому вірю. Та хіба у фігурі щастя? Ще встигну й до ідеальної форми прийти, якщо захочу. Хто встановив ідеальну форму? Ми самі для себе встановлюємо ідеальні параметри, тому це залежить від мого бажання
- заявила ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик розповіла, як поява третьої дитини вплинула на її шлюб. Ведуча детально поділилася змінами у стосунках з коханим.