"Нехай говорять": Син Потапа відповів, що думає про хейт, який виливається на його зіркового батька (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 541
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Син Потапа заступився за свого батька
Фото: instagram.com/realpotap

Андрій каже, що почувається щасливим, коли зустрічається з татом

Син зіркового українського репера Потапа, який розповів про кризу у стосунках з батьком, став на захист рідної людини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Андрію Потапенку довелося реагувати на негативні коментарі стосовно його знаменитого батька. До речі, Потапа наразі у мережі не засуджував хіба що ледачий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Суть хейту полягає в тому, що артист наразі не проживає в Україні. Відтак, хлопець зізнався, що бере приклад з батька і почувається абсолютно спокійним. Ба більше, він повністю ігнорує хейт, який виливається на Олексія (справжнє ім’я Потапа). Окрім того, хлопець резюмував, що почувається щасливим, коли зустрічається з ним.

Щоб бути спокійним, коли на тебе хтось говорить щось погане, потрібно не зважати на це і говорити: "Нехай говорять". Мені допомагає це робити мій батько. Всі знають, як його не люблять в Україні, але я до нього приїжджаю, бо мені 15 років, раптом що. Коли ми разом з ним, то він веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. Я побажаю це всім: не дивитися на тих, хто говорить про тебе лайно,
- поділився Андрій у програмі “Люкс ФМ”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Потапа відповіла, чому їх син проігнорував згадки про зіркового батька. Ірина Горова запевняє, що 15-річний Андрій не робив це навмисно.