ALEKSEEV вперше відповів на чутки про розставання з росіянкою та новий роман з відомою блогеркою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
917
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нікіта Алексєєв і Даша Кубік зустрічаються, чи ні
Фото: Instagram

Артист відповів журналістам на питання про особисте життя

Український співак ALEKSEEV вперше прокоментував чутки про розрив із російською співачкою Уляною Синецькою та можливий роман із популярною блогеркою Дашею Кубік, з якою його “підловили” під час романтичної прогулянки. То що насправді зараз відбувається в артиста в особистому житті — дізнавайтеся на Хочу!

Зараз особисте життя виконавця опинилося в центрі уваги, і чуток навколо нього не бракує. Подейкують, що Нікіта Алєксєєв розійшовся з Уляною Синецькою і розпочав нові стосунки з Дашею Кубік. Щоб з’ясувати, що ж насправді відбувається, журналісти "Люкс ФМ" вирішили поставити це питання самому артисту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але ALEKSEEV не виявив бажання обговорювати своє особисте життя з пресою. Він підкреслив, що не збирається розкривати жодних деталей щодо свого приватного життя. Таким чином, співак залишив питання без відповіді, ні підтвердивши, ні спростувавши поширені чутки.

Це ж ви хочете про моє особисте життя запитати? Так це ж не до мене! Я ж професійний артист. Я вміло вмію йти від тих запитань, на які мені не хочеться відповідати,

— каже Нікіта Алексєєв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ALEKSEEV обурив поверненням до російськомовного репертуару на благодійному концерті. Команда артиста вже відреагувала на це.