"Не розумію, як можна жити на тисячу чи дві доларів": Співачка Власова зізналася, де бере гроші

Новини шоубізнесу
5 344
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євгенія Власова повідомила, що стала викладачкою
Євгенія Власова / Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Артистка також зауважила, що досі має дохід зі старих хітів

Відома українська артистка Євгенія Власова, яка оголосила про своє повернення на велику сцену, зізналася, чим зараз заробляє собі на життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну. Відтак, як говорить Власова, її сценічна кар'єра наразі перебуває на паузі. Однак, вона змогла знайти собі заняття для заробітку коштів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Євгенія працює викладачкою зі співу. Окрім того, вона зазначила, що також отримує кошти від прослуховування її пісень. У підсумку, за підрахунками артистки вона витрачає на себе та свою 20-річну доньку, яка до речі мешкає за кордоном, понад 100 тисяч гривень.

Викладаю спів, сучасний спів, йога-спів і отримую роялті зі своїх пісень. Що найцікавіше, роялті є досі й дуже непогані. Не розумію, як можна жити на тисячу чи дві доларів. У мене дитина за кордоном і я справляюся з усіма питаннями сама. Набагато більше. Я вмію заробляти і знаю, як це робити так, щоб не втрачати свою жіночність. Витрачаю і заробляю більше 3 тис. дол.
повідомила Власова в інтерв’ю ютуберу Славі Дьоміну.

Окрім того, Власова каже, що свого часу ця сума була в кілька разів більша, адже співачка мала багато концертних шоу на місяць. Зірка каже, що саме це виснажило її. Відтак, вона скоротила кількість своїх шоу. Зрештою, селебритіс навчилася знаходити баланс у всьому.

Доводиться працювати дуже багато, як ніколи. Колись заробляла набагато більше за один концерт, але була дуже нещасною. Зараз я заробляю менше, ніж колись, але я більш щаслива людина, бо роблю те, що я хочу,
- додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова зізналася, про що спілкується з кумом-мовчуном Костянтином Меладзе. Як виявилося, композитор воліє не обговорювати війну.