Псевдовлада окупантів намагається відібрати у Джамали її майно в Криму: виконавицю вже оголошено в розшук

Новини шоубізнесу
13 078
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала може залишитися без майна в Криму
Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Російські пропагандисти цинічно збираються привласнити собі всі активи української співачки

Російські окупанти намагаються позбавити Джамалу, яка нещодавно стала багатодітною мамою , її майна в Криму, висуваючи абсурдні звинувачення! Ворог продовжує свою агресивну політику, здійснюючи незаконне привласнення майна українців під виглядом "націоналізації". Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

У Криму, який знаходиться під окупацією, російська влада вдається до протизаконних дій, намагаючись відібрати майно у відомої української співачки Джамали. Про це заявив псевдоголова державної ради Крима Володимир Константинов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними його Telegram-каналу, представник так званого кримського парламенту заявив про наміри окупантів привласнити всі активи співачки. Російські пропагандисти намагаються виправдати свої дії, звинувачуючи Джамалу у "недружніх діях" щодо рф та підтримці ЗСУ.

Серед цих людей — Джамаладінова Сусана Алімовна, відома як співачка Джамала, щодо якої порушено кримінальну справу, а саму виконавицю оголошено в розшук через фейкову інформацію про Збройні сили росії, яку вона поширює,
— заявив путініст.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно багатодітна мама Джамала не стримала сліз під час виписки з пологового будинку. Артистка поділилася сімейними кадрами з найріднішими людьми.