"Ми не хвилюємося, готуємося": Євген Кот розповів про останні приготування до пологів та про сюрприз, який він готує дружині (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 860
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євген Кот розсекретив подарунок, який підготував для дружини на виписку
Євген Кот з дружиною. Скриншот

Вже зовсім скоро Наталія Татарінцева народить донечку

Відомий хореограф та зірка шоу “Танці з зірками” Євген Кот, який відверто відповів, чи справді мав роман із Ксенією Мішиною, розсекретив вартість майбутніх пологів своєї дружини Наталії Татарінцевої. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Кот розсекретив, який подарунок він готує Наталії на виписку з полового будинку. Відтак, за словами хореографа їхня родина зараз дуже активно готується до появи малюка. Зокрема, подружжя вже обирає ім'я для дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кот каже, що вартість пологів Наталії буде становити понад 2 тисячі доларів. Відомо, що Татарінцева вже перебуває на останніх тижнях вагітності. Зовсім скоро у пари народиться донечка.

Зараз ми не хвилюємося, готуємося. Ліжечко є, всілякі колиски, візочки, крісла — цього всього пів гаража. Ми платимо за пологи. Більше двох тисяч доларів у загальному. Суперечок щодо вибору імені не виникає. Десь ми не погоджуємося, але ми дослухаємося один до одного. У нас вже є одне ім'я, яке нам подобається. Проте ми думаємо, чи це не буде нашою забаганкою. Все ж таки це ім'я дитини на все життя,
- зізнався Кот в інтерв’ю "Люкс ФМ".

Варто зазначити, що Кот заявив, що вже подбав про презент для своєї коханої на виписку. Євген зазначив, що питав у Наталії, що саме вона хоче отримати. Обраниця відповіла, що хоче коштовну каблучку. Хореограф вже замовив її виготовлення в українського бренду.

Я запитав дружину, що їй подарувати. Вона захотіла каблучку. Ми підібрали, яку вона хоче, я вже замовив і вона виготовляється. Каблучка українського бренду з діамантів, вирощених в Україні,
- резюмував Євген.

Дивитися з 7:52

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Євгена Кота розсекретила, де планує народжувати та чи буде на пологах її чоловік. Наталія Татарінцева розповіла, якими уявляє свої пологи та чи виїде за кордон задля того, аби народити там.