Дружина Євгена Кота розсекретила, де планує народжувати, та чи буде на пологах її чоловік

Новини шоубізнесу
767
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Кот та Наталя Татарінцева
Фото: INSIDER.UA

Наталя Татарінцева розповіла, якими уявляє свої пологи та чи планує заради них виїжджати за кордон

Попри усі складнощі та страшний діагноз безпліддя , Євген Кот та Наталя Татарінцева не полишили мрію стати батьками. І, на щастя, нещодавно вони нарешті поділилися з прихильниками радісною новиною, що у найближчому майбутньому їх сім’я стане більшою.

Вагітність Наталі була дуже очікуваною, тому подружжя вкрай детально планують усе. В тому числі закохані вирішили, що пологи будуть партнерськими. За словами дружини Євгена, вона сподівається, що все пройде легко, а під час переймів вона буде рухатися, танцювати та співати разом з чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, в інтерв’ю виданню Insider Наталя Татарінцева розсекретила, де планує народжувати. За словами дружини Євгена Кота, вона чітко вирішила залишатися в Україні, адже хоче, аби їх первісток народився вдома, в оточенні рідних і близьких.

З пологовим будинком ми ще не визначилися, але точно підберемо для себе найкращий і найкомфортніший варіант. Сто відсотків – це буде в Україні, нам нецікаво народжувати десь за кордоном, хочемо, щоби це було вдома, на рідній землі. У нас чудові лікарі, у нас багато можливостей зробити це безпечно. І завжди є, у разі чого, рідні люди поруч,
— розповіла Наталя Татарінцева.
Євген Кот та Наталя Татарінцева
Фото: INSIDER.UA
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євген Кот відверто розповів, чи дійсно мав роман з Ксенією Мішиною . Хореограф чесно зізнався, що їх поєднувало.