Слава Дьомін розсекретив, як Цибульську поза очі називають зіркові колеги. Ольга не змовчала (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
26 939
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Цибульська відповіла Славі Дьоміну, чи ображається на те, що її називали колгоспницею
Фото: Оля Цибульська / Facebook

Артистка навіть подякувала за таке прізвисько

Відома українська співачка Ольга Цибульська яка висміяла гарем Володимира Остапчука, нещодавно дала інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну. Під час розмови Слава зізнався, що один з українських артистів поза очі називає Ольгу колгоспницею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дьомін розповів, що десь чотири роки тому мав розмову з українським виконавцем (ім'я артиста Слава не розкриває). Під час бесіди вони говорили про українських знаменитостей. Коли зайшла мова про Ольгу, то загадковий незнайомець назвав її колгоспницею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ольга доволі тепло відреагувала на таке формулювання довкола її персони. Ба навіть, Цибульська подякувала за такий комплімент. Артистка зазначила, що вона родом з провінції й дуже добре ставиться до колгоспниць.

Дякую за комплімент насправді. Я як людина з провінції дуже спокійно і з повагою ставлюся до колгоспниць. Я вважаю, що це дуже розумні, мудрі й класні люди. Це, до речі, любив мене так обзивати Олег Боднарчук у своїх чатах і у Facebook, бо для таких людей, як Олег, українська культура завжди була провінційною, чимось немодним,
відреагувала зірка.

Дивитися з 11:46

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська розсекретила деталі ДТП, в яку потрапила. Зазначимо, що артистка не постраждала.