"Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито": Вірастюк повідомив про офіційне завершення шлюбу та вперше показав нову кохану (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 521
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Василь Вірастюк показав, як виглядає його нова обраниця
facebook com vasyl virastyuk

Нова кохана вже ощасливила Василя, народивши йому сина

Легендарний стронгмен та Народний депутат України Василь Вірастюк, який вчетверте став батьком, висловився стосовно свого офіційного розлучення з другою дружиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про зміни у особистому житті Василь повідомив у себе в соцмережах. Зокрема, він вперше показав свою нинішню обраницю Ірину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Потрібно зазначити, що Вірастюк певний період часу не афішував деталі свого особистого життя та приховував обличчя матері свого новонародженого сина Володимира. Однак, сьогодні (14 червня) він розповсюдив кадр в Instagram з коханою. У пості спортсмен повідомив, що тепер офіційно розлучений.

Я в стосунках. Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито. Закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще з жовтня 2022 року. Ще 10 травня Печерський суд м. Києва прийняв остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення вступає в силу,
- написав Василь.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Василь Вірастюк розповів про рівень своєї зарплатні. Стронгмен та депутат також зазначив, що на його зарплатню впливають аліменти.