"Там якісь натяки були": нардеп Вірастюк розповів, чи одружиться вдруге (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 415
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Василь Вірастюк
Фото: Василь Вірастюк / Facebook

Стронгмен відповів, чи розмовляв на цю тему з молодою коханою

Народний депутат України від партії “Слуга народу”, відомий стронгмен Василь Вірастюк, який розсекретив рівень своєї заробітної плати, зізнався, чи буде одружуватися зі своєю новою коханою Іриною, з якою він зраджував другій дружині Інні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Вірастюк розповів в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну. Він дав зрозуміти, що далеко не очевидним є те, що він знову одружиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож Слава запитав у Василя, чи вступить він у шлюб, коли закінчаться судові розбірки з другою дружиною. На провокативне питання Василь відповів, що це далеко не факт, але допустив, що його нові стосунки можуть перейти у формат цивільного шлюбу. Окрім того, стронгмен зазначив, чи розмовляв на цю тему із самою Іриною.

Неправду я сказав. Ми про це не говорили. Ми не говорили про шлюб. Там якісь натяки були, але я кажу: Дивися, ми не можемо про це говорити, бо я в статусі ще одруженого. Як я можу говорити наперед? Давай ми дочекаємося того моменту – офіційного статусу, розійдемося по судах, перехрестимося, а далі будемо кайфувати, будемо бачити, як будемо діяти,
– пояснив свою позицію Вірастюк.

Дивитися з 52:18

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Василь Вірастюк висловився про свій нещасливий шлюб з другою дружиною. Стронгмен повідомив, що між ним та дружиною давно не було порозуміння.