Костянтин Грубич пригадав, чому після гибелі доньки у страшній ДТП, Андрій Данилко просив його пробачити

Новини шоубізнесу
1 043
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Костянтин Грубич розповів про стосунки з Андрієм Данилко
Костянтин Грубич. Фото: facebook.com/nejnich

Виявилося, що Андрій Данилко мав стати хрещеним для 17-річної Олі, життя якої різко обірвалося внаслідок трагічної аварії

Український ведучий Костянтин Грубич поділився історією, яка торкнулася багатьох. Знаменитість розповів про своє спілкування з автором образу Вєрки Сердючки, Андрієм Данилком, яке трапилося багато років тому, а саме — після трагічної загибелі доньки Костянтина .

В інтервʼю Славі Дьоміну Грубич пригадав події, що сталися близько десяти років тому. Тоді Данилко зателефонував йому після загибелі 17-річної Олі, внаслідок ДТП. Андрій, не стримуючи сліз, висловив свої співчуття та просив вибачення, він мав бути хрещеним батьком для дитини Костянтина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні спілкування між Грубичем і Данилком стало рідкісним і обмежується лише привітаннями зі святами. Однак, як зазначає телеведучий, їхня дружба залишається міцною та незмінною.

Ми з ним востаннє спілкувалися, коли не стало Олі — він мені зателефонував, він плакав. Він і Інна (акторка, відома як "мама" Вєрки Сердючки — прим. ред.). Чомусь він просив пробачення у мене. Я кажу: "А за що?" Він каже: "Я не знаю, просто відчуваю". Він же хотів бути хрещеним, але через зайнятість не вийшло. Але коли ми час від часу бачилися, цікавився: "Як там моя Оля?" Це було майже 10 років тому,
— розповів Костянтин Грубич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко зізнався, як росія помстилася йому за Вєрку Сердючку . Адже разом зі своїми колегами він отримав жорстке покарання від влади ОАЕ.