У Мережу злили нове фото Олега Винника: за декілька років відсутності на сцені артист змінився до невпізнаваності

Новини шоубізнесу
10 683
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як виглядає Олег Винник
Олег Винник / Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Спойлер: перукаря у Німеччині він так і не знайшов

Від початку широкомасштабної війни Олег Виник буквально щез з публічного простору. І тільки через 1,5 роки артист наважився дати велике інтервʼю, в якому заговорив про свою загадкову хворобу, зізнався, що живе у Німеччині, а найдивніше — пожалівся на те, що за цей час він так і не знайшов стиліста , аби підстригти волосся.

Втім, судячи з фото, яке днями злили у Мережу, артист досі так і не знайшов майстра, або ж і надалі вирішив відрощувати волосся. Бо на новому знімку співака вже важко впізнати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кадром з Олегом Винником поділилася голова офіційного фан-клубу та його представниця Валерія Барон. У себе в соцмережах вона показала колаж із двох фото — перше, архівне, було зроблене ще у червні 2020 року. А друге — артист зробив зовсім нещодавно. По ньому видно, що Винник неабияк змінився, в тому числі відростив волосся та помітно схуд.

Валерія Барон показала, як зараз виглядає Олег Винник
Олег Винник та Валерія Барон. Фото: instagram.com/valery_baron
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колега Олега Винника розсекретив деталі його ганебної втечі у Німеччину . EL Кравчук поділився разючими подробицями, які можуть значно нашкодити подальшому відновленню карʼєри його колеги.