Іван Дорн іронічно висміяв свою "хвилинку слави", яку повʼязав з Володимиром Зеленським (ФОТО)

Новини шоубізнесу
689
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іван Дорн дивно пожартував про Володимира Зеленського
Іван Дорн. Фото: instagram.com/dorn_ivan

Схоже, дружби між артистом і президентом так і не сталося 🙃

Український співак Іван Дорн до початку повномасштабної війни працював у росії та й зараз не рідко ділить сцену з росіянами , за що досі отримує чимало критики. Однак днями він записав гумористичне відео, в якому несподівано відреагував на хейт у свій бік. На диво — у ролику він несподівано згадав і президента України Володимира Зеленського.

Відео з’явилося в сторіз Дорна на Instagram. У ньому 35-річний артист читає негативні коментарі, де його називають різними нецензурними словами, натякають на його російське походження і припускають, що він вживає заборонені речовини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І тут, несподівано йому на телефон приходить сповіщення, що на його акаунт підписався Володимир Зеленський. Дорн не приховував радості, показуючи на задньому фоні затишні вулиці Парижа. В цей момент у відео починає грати саундтрек із серіалу "Слуга народу", де Зеленський грав головну роль до своєї політичної кар’єри.

Втім, за мить співак зізнався, що президент відразу відписався від нього. "А, ні, він вже відписався. Хвилинка слави. Моя хвилинка слави," — іронічно прокоментував Дорн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Іван Дорн потрапив у скандал зі своїм виступом для росіян у новорічну ніч. 35-річний співак був помічений на Балі, коли виступав перед громадянами росії у новорічну ніч.