Більше не Олександр Стоянов… Катерина Кухар неочікувано розповіла про чоловіка мрії, підігрівши чутки про розлучення

Новини шоубізнесу
6 127
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Кухар натякнула на розлучення з чоловіком, фото
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Балерина розповіла, який джентльмен зможе втримати її поруч з собою

Поки Катерина Кухар одужує після серйозного травмування , в неї з’явився час поспілкуватись з шанувальниками. Зокрема балерина вирішила розповісти про чоловіка своєї мрії, що дещо дивно, якщо врахувати той факт, що вона одружена…

Вже декілька місяців ширяться чутки про розлучення відомої української балерини Катерини Кухар та її чоловіка, артиста балету Олександра Стоянова. Цього разу зірка сцени поділилася своїми думками щодо ідеального чоловіка, якого вона бачить поруч із собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка окреслила шість характеристик, якими повинен володіти її коханий. За словами Кухар, партнер має бути сильним, впевненим у собі, люблячим і успішним.

Крім того, балерина зазначила, що її обранець має бути готовий на все заради неї та, звісно, кохати її. А ще вона підкреслила важливість інтимної близькості у стосунках, додавши такі слова:

Тільки такий чоловік може витримати мене поруч.
Катерина Кухар розлучилась з Олександром Стояновим, фото
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Чутки про можливий розрив артистів почали ширитися ще у 2023 році. Зіркове подружжя не з'являється разом на світських заходах і не публікує спільні фото у соцмережах. Стоянов натякав на розрив стосунків з Кухар, називаючи її лише "матір'ю його дітей", що викликало чимало підозр у прихильників.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов розлучились, фото
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Сама Катя теж доволі дивно коментувала особисте життя. Коли вона пояснювала своє ставлення до того, що чоловік не хоче відмовлятися від російської культури, то заявила, що вони "йдуть різними шляхами".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось нещодавно зірковий кум Катерини Кухар відповів, чи справді прима-балерина розлучилася з Олександром Стояновим. Юрій Ткач прокоментував родинні та дружні стосунки з зірками українського балету.