На честь свого 67-річчя Павло Зібров представив оновлену версію хіта "День народження" за участі понад 30 зіркових колег (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 396
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Павло Зібров оновив пісню День народження
Павло Зібров та гурт KOLABA. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

У новому кліпі артиста знялися Ірина Білик, Наталія Могилевська, Тоня Матвієнко, Артем Пивоваров, Віктор Павлік, Дмитро Гордон та інші

Сьогодні, 21 червня, народний артист України Павло Зібров, який заявився у ТЦК у супроводі цілого оркестру, відзначає свій 67-й день народження. Тому у святковий для себе день співак і композитор подарував своїм шанувальникам незвичайний сюрприз — новий селфі-кліп на ремікс своєї легендарної пісні "День народження".

Цю композицію Павло Зібров написав у співавторстві з легендарним Юрієм Рибчинським. А нещодавно артист вирішив оновити її, у колаборації з гуртом KOLABA. Так, виконавці створили оновлену версію хіта, яка швидко стала популярною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У кліпі взяли участь понад тридцять зіркових колег та друзів артиста, серед яких: Ірина Білик, Наталія Могилевська, Артем Пивоваров, Анна Трінчер, Віктор Павлік, Катерина Бужинська, Гарік Кричевський, Віктор Бронюк, Аліна Гросу, Андрій Кравченко, Мʼята, Дмитро Волканов, Тоня Матвієнко, Алла Кудлай, Петро Чорний, Михайло Грицкан, Ольга Сумська, Дмитро Гордон, Григорій Решетнік, Тімур Мірошниченко, Анатолій Анатоліч з дружиною Юлою, Леся Нікітюк, Гарік Корогодський, Юлік, Наталка Карпа, Оля Цибульська, Влад Дарвін, Ігор Ласточкін та Фіїнка.

Сьогодні у свій день народження оновлена версія звучить по особливому святково. Я вдячний хлопцям із Kolaba, які дали цій пісні подих нового покоління. Це вже народна пісня, її співають і діти, і дорослі в усіх куточках нашої неньки, а тепер ще й будуть танцювати під неї. Також я щиро вдячний всім своїм зірковим колегам, друзям за участь у цьому душевному святковому селфі-кліпі! Мені надзвичайно приємно! Вийшла дуже щира, сердечна, радісна робота,
— прокоментував Павло Зібров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Павло Зібров зізнався, що готовий збрити свої легендарні вуса, які застрахував на цілий мільйон. Але він наважиться це зробити лише за однієї умови.