Відому акторку підозрюють у вбивстві Меттью Перрі: зʼявилися нові подробиці раптової смерті зірки серіалу "Друзі"

Новини шоубізнесу
2 917
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як помер Меттью Перрі
Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Сама акторка заперечує свою причетність до смерті друга, тому пішла на співпрацю зі слідством та найняла гарних адвокатів

У справі про смерть знаменитого американського актора Меттью Перрі з'явилися несподівані подробиці. Адже правоохоронні органи не впевнені, що зірка серіалу “Друзі” помер без втручання третіх осіб. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

За офіційними даними, причиною смерті зірки серіалу "Друзі" став "гострий вплив кетаміну". Меттью Перрі, незадовго до трагічного дня, проходив терапію з використанням цього препарату, однак саме це не стало безпосередньою причиною його загибелі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правоохоронці провели ретельні обшуки в будинку актора, але не знайшли жодних лікарських чи наркотичних речовин. Це змусило їх припустити, що хтось міг дати актору смертельну дозу. В ході розслідування, поліція вийшла на слід відомої жінки, яка була близькою подругою Перрі. Її ім'я наразі не розголошується. Як повідомляє видання In Touch, поліція запідозрила її у вбивстві колеги, тому нещодавно її допитали.

У будинку жінки також провели обшуки та вилучили ноутбук і телефон для перевірки. Вона категорично заперечує свою причетність до смерті актора і пішла на співпрацю зі слідством, найнявши адвокатів. За її словами, вона не зробила б нічого, що могло б нашкодити Перрі. Відомо, що жінка та Перрі познайомилися під час спільного лікування в реабілітаційному центрі, де вони зблизилися та стали друзями. Поліція продовжує розслідування, з'ясовуючи всі можливі обставини цієї загадкової справи.

Вона найняла адвокатів і неодноразово зустрічалася з правоохоронними органами. Вона мовчить про ситуацію. Але слідчі щось виявили, адже отримали ордер на обшук її будинку. Складно сказати, яку роль вона відіграла у смерті Меттью, адже вона заявляє, що не має жодного стосунку до цього,
— йдеться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як звістку про смерть сприйняла близька подруга Меттью Перрі, акторка Дженніфер Еністон. Адже напередодні вона пережила ще одну надважку втрату — тоді з життя пішов її тато.