Фіма Константиновський прокоментував стан свого близького товариша Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті

Новини шоубізнесу
1 026
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В якому стані зараз Віктор Розовий
Віктор Розовий та Фіма Костянтиновський. Фото: Instagram

Відомий телеведучий зізнався, чи бачився після того зі своїм колегою

Фіма Константиновський, український телеведучий та зірка шоу "Ліга сміху", відверто заговорив про стан свого друга, військовослужбовця Віктора Розового, який отримав серйозне поранення на фронті . Чи бачилися гумористи після того — дізнавайтеся нижче!

Згідно зі словами Фіми, зараз Віктор проходить реабілітацію після важкого поранення голови. Попри це, вони періодично зустрічаються та підтримують зв'язок. Про це ведучий розповів в інтервʼю проєкту “Наодинці”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Віктор Розовий приєднався до 3-ї Окремої штурмової бригади ще на початку повномасштабної війни. Проте у квітні цього року він отримав складне осколкове поранення під час бойового завдання. Більше двох тижнів Розовий перебував у тяжкому стані в лікарні.

Я з ним говорив. Ми з ним неодноразово бачилися. Я їжджу до нього. Не можу нічого про нього розповідати, я був здивований, що він взагалі опублікував фотографію свою. Вітя проходить реабілітацію і є багато людей, які йому допомагають. Це не знімається і не фотографується, бо це не для цього. Вітя воїн і великий молодець. Він дуже вимогливий до себе. Йому було важко,
— розповів Фіма.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віктор Розовий офіційно одружився . Актор поділився кадрами з власного весілля, на якому був присутній навіть пес Патрон.