56-річна Селін Діон налякала кадрами одного з нападів, які почастішали через невиліковну хворобу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селін Діон показала, як в неї стається напад
Селін Діон. Фото: Getty Images

Зірка попсцени детальніше розповіла про свій стан з "синдромом скутої людини", який вражає лише одну людину на мільйон

Співачка Селін Діон приголомшила шанувальників тривожним відео, де вона переживає напад невиліковної хвороби. Зірка відверто розповіла про вплив хвороби, яка буквально ламає ребра артистки , на її повсякденне життя.

Легендарна канадська виконавиця страждає від синдрому м'язової скутості, що значно ускладнює її життя. У своєму документальному фільмі "Я: Селін Діон" співачка розкрила подробиці боротьби з хворобою. У стрічці показані моторошні кадри, де Діон переживає напад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після запису нової пісні стан артистки погіршився. У відео, яке Селін оприлюднила, видно, як вона, уся в сльозах, бореться за кожен подих, тоді як лікарі намагаються полегшити її симптоми.

Варто зазначити, що попри серйозність хвороби, Діон налаштована оптимістично і мріє повернутися на сцену. Вона впевнена, що зможе продовжити співати й танцювати. Артистка зізнається, що сцена залишається її головною мрією та джерелом натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через свою невиліковну хворобу Селін Діон ледь не померла . Артистка не просто не могла співати, а навіть перебувала на межі життя і смерті.