У вбивстві Меттью Перрі підозрюють відому акторку: нарешті у ЗМІ виплило її імʼя

Новини шоубізнесу
1 266
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меттью Перрі вбили
Меттью Перрі. Фото: GettyImages

Колишня кохана актора пояснила, що Брук Мюллер повʼязувало з Меттью Перрі

Від моменту смерті відомого актора Меттью Перрі, правоохоронні органи досі займаються розслідуванням його загадкової смерті. Адже спочатку припускали, що зірка “Друзів” помер власною смертю, проте пізніше стало відомо, що справа перейшла у розділ вбивств .

У червні цього року стало відомо, що поліція вийшла на слід відомої акторки , яка могла дати колезі смертельну дозу кетаміну. Перший час її імʼя не розголошувалося, проте, оскільки вона й сама погодилася на співпрацю з правоохоронцями та давала свідчення, у ЗМІ просочилася інформація, що цією жінкою є відома акторка Брук Мюллер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Брук Мюллер підозрюють у вбивстві Меттью Перрі
Брук Мюллер. Фото: GettyImages

Як повідомляє Daily Mail з посиланням на слова колишньої дівчини Перрі, Кайті Едвардс, актор познайомився з Мюллер у товаристві анонімних алкоголіків. Ба більше, якийсь час знаменитості зустрічалися.

Брук зустрічалася із Меттью у 2006 році, приблизно в той час, коли я вперше почала тусуватися з Меттью. Ми всі зустрілися у товаристві анонімних алкоголіків у 2006 році. Я знала про неї, і я впевнена, що вона знала про мене. Ми тусувалися із Меттью, зустрічалися із ним, і це було не так вже й важливо. Це, напевно, тривали три місяці. Він, Брук і я, це завжди було в його домі,
— зазначила 48-річна Едвардс.

За словами жінки, Брук Мюллер завжди мала мрію вийти заміж за відомого та успішного актора. Проте їх стосунки з Меттью Перрі не склалися, а згодом вона була у шлюбі з Чарлі Шином. І все ж, Кайті Едвардс припускає, що напередодні смерті Перрі, він міг відновити стосунки з акторкою, яку тепер підозрюють у його вбивстві.

Вона була тверезою, коли зустрічалася з Меттью у 2006 році, тому що він був тверезим у той час. Цілком можливо, що після Чарлі вона зійшла з колії, і вони знову зустрілися у реабілітаційному центрі,
— додала Кайті Едвардс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стали відомі подробиці заповіту Меттью Перрі. Розсекречено, що залишив після себе Чендлер Бінг .