Сергій Притула принципово відмовився від донату на ЗСУ: "Гроші можна брати і в дідька лисого, але ця людина гірша" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
830
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула відмовився від донату впливової людини
Сергій Притула. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Відомий волонтер зізнався, в яких випадках може відмовитися брати гроші на забезпечення українського війська

Український волонтер та Сергій Притула, який розсекретив, чи має бронь від мобілізації , розповів про випадки, коли відмовлявся від донатів. Виявилося, що чоловік дуже ретельно перевіряє осіб, які хочуть допомогти, або ж “відбілити” репутацію завдяки донатам на ЗСУ.

В інтервʼю “Українській правді” Сергій Притула пригадав випадок, коли відмовився брати гроші у впливової людини. Попри те, що ці гроші були спрямовані на допомогу Збройним силам, волонтер не хотів псувати ані власну репутацію, ані репутацію свого фонду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імʼя цього донатера Притула озвучувати не став. Та врешті він зазначив, що гроші таки відправилися на допомогу військовим, але через інший фонд, який погодився прийняти гроші.

Я розумію, що в інтересах війська гроші можна було б брати і в дідька лисого, але проблема в тому, що конкретно ця людина гірша за дідька. Я не хотів зшиватися хоч яким-небуть кейсом з цією людиною, тому ми відправили до нього представників іншого фонду, які взяли ці гроші,
— зізнався Сергій Притула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у практиці Сергія Притули навіть були випадки, коли люди намагалися повернути задоначені кошти . Одною з таких історій він поділився під час запису подкасту з коміком Антоном Тимошенко.