"Дякую, що прийшли на цей ракетоприйомник": вперше з початку повномасштабної війни Бумбокс виступив в Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Хливнюк виступив в Україні
Андрій Хливнюк, Бумбокс. Фото: instagram.com/atlasweekend

Вихід Андрія Хливнюка на українську сцену був ледь не одним з найочікуваніших на цьогорічному фестивалі Atlas United

Соліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк з початку широкомасштабної війни без перебільшень допомагає і словом, і ділом. Артист взявся за зброю та став на захист України, а окрім того — дає благодійні концерти за кордоном, збираючи гроші для забезпечення свого підрозділу. І, нарешті, цього разу концерт відбувся в українській столиці.

У квітні 2022 року Бумбокс мав запалювати сцену Палацу Спорту у Києві. Проте російське вторгнення перевернуло з ніг на голову життя усіх українців, а мова про будь-які концерти тривалий час навіть і не підіймалася. Сам Андрій Хливнюк з першого ж дня став на захист країни та з того часу своїми концертами гурт Бумбокс тішив прихильників тільки за кордоном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте в рамках Atlas United музиканти все ж наважилися виступити. Тож музичний фестиваль став першим майданчиком, де Бумбокс виступив у Києві після дворічної паузи. Мета виступу теж благодійна, ціль — зібрати щонайменше 100 мільйонів на наземні та повітряні дрони для ЗСУ.

Дякую, що ви прийшли на свій ризик на цей ракетоприйомник. Честь бути поряд з вами, дякую,
— сказав зі сцени Андрій Хливнюк зі сцени.

Окрім своїх хітів Андрій Хливнюк виконав і пісні легендарного композитора, артиста та громадського діяча Кузьми Скрябіна, який зробив неоціненний внесок у розвиток української ідентичності та культури. Тому пісню “Спи собі сама” присутні співали хором, вшановуючи памʼять покійного Героя України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Андрій Хливнюк має категоричну та чітку позицію щодо своїх російськомовних хітів. Соліст гурту Бумбокс назвав кілька умов, за яких він з легкістю готовий знову виконати треки російською мовою.