Лілія Ребрик показала трьох доньок в одному і тому ж віці та запропонувала фоловерам вгадати, хто є хто (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 643
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик в різний період робила однакові фотографії своїх донечок
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ведуча здивувала тим, наскільки дівчата схожі між собою

Відома українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка розповіла про те, як відновлює фігуру після пологів, здивувала фоловерів фотографією своїх трьох доньок. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Лілія у себе в Instagram розповсюдила знімок, на якому показала всіх свої трьох донечок у одному і тому ж светрі. Звісно, що ці світлини були зроблені в різні періоди життя Лілії та її діточок (Діани, Поліни та Адель).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, у різні роки Лілія робила ці щемливі знімки, аби нарешті скомпонувати все у колаж із трьох донечок-красунь. Кожна із світлин була зроблена до того часу, коли дитині виповнювався 1 рік. Отож, ведуча вирішила запитатися у підписників, чи зможуть вони відгадати хто є хто на фотографії.

Слід зазначити, що користувачі відразу розгадали, де на світлині знаходилася середня донька Лілії Поліна. Цікаво, що її фото також було посередині колажу. Користувачі справедливо зазначили, що міміка Поліни суттєво відрізняється від міміки її сестер.

Щодо Діани та Адель, то вони видалися схожими між собою. Отож, як виявилися ліворуч світлини був розміщений кадр з Діаною, а праворуч - з Адель.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик розповіла, як поява третьої дитини вплинула на її шлюб. Ведуча детально розповіла про зміни у стосунках.