Заміжня Юлія Саніна відмовила в романтичному побаченні відомому співаку: "Це зараз не актуально" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
547
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна відмовила Жені Галичу
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич пригадав, як хотів зустрітися з колегою у неформальній атмосфері

Виявляється, Христина Соловій не єдина, кого на побачення запрошував лідер гурту O.Torvald. Виявилося, що Женя Галич пропонував у неформальній атмосфері зустрітися і Юлії Саніній. Проте сама вона відмовилася. Як це сталося — дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Еммі Антонюк Женя Галич розповідав, що його побачення з Христиною Соловій закінчилося вкрай дивно. А все тому, що артистка погано себе почувала, у звʼязку з чим музикантові довелося виносити її з клубу на руках. Проте Соловій не єдина, з ким хотів зустрітися соліст O.Torvald.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Жені, одного разу він запросив на романтичне побачення солістку гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Проте артистка, яка має чоловіка, відмовила йому, зазначивши, що це не актуально.

Нещодавно запрошував на побачення Юлію Саніну з "The Hardkiss". Вона сказала, що це зараз неактуально. Ми щось сміялися й кажу: "З тебе побачення". А вона відповідає: "Ні, на жаль, це зараз не актуально",
— розповів Женя Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше рок-музикант та військовий Женя Галич ошелешив тим, що хотів закрити свій гурт "O.Torvald". Артист розповів про великі зміни у житті.