Бред Пітт пропонував гроші Анджеліні Джолі, аби вона мовчала про домашнє насильство з його боку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бред Пітт та Анджеліна Джолі перебувають у конфліктах, які довели до суду
Фото: Getty images

Називають навіть вартість цієї угоди, ініційованої від Пітта

Американський актор Бред Пітт продовжує судитися із зірковою дружиною Анджеліною Джолі, син якої травмувався у ДТП. Відтак, нещодавно з’явилися нові подробиці скандалів подружжя.

Зокрема, близькі до Бреда джерела говорять, що він нібито намагався купити мовчання колишньої дружини. Вона мала замовчувати той факт, що Пітт вчиняв домашнє насильство, коли вони жили сімейним життям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також говориться, що артист нібито схиляв Джолі до того, щоб Анджеліна підписала угоду про нерозголошення інформації вартістю 8,5 мільйонів доларів. До того ж цю інформацію підтверджують і її адвокати.

Вони повідомляють, що актор не захотів викупляти частку Джолі у виноробні, через яку власне вони і судяться. Актор нібито вирішив погодитися на цю пропозицію лише тоді, коли Анджеліна укладе угоду про нерозголошення.

Джолі не діяла зі злим умислом і наміром завдати шкоди Пітту у відповідь на будь-яке рішення про опікунство. Натомість саме Пітт відмовився купувати її частку, якщо не отримає розширену угоду про нерозголошення, спеціально розроблену для того, щоб змусити її мовчати про його зловживання і брехню.
- повідомляється у заяві адвокатів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Бред Пітт нарешті підтвердив роман з Інес де Рамон після двох років стосунків. Мережею шириться спільне фото пари, яка відвідала чемпіонат світу з автоперегонів "Формула-1"