Нарешті проявили позицію щодо війни в Україні: у мережі обговорюють нове фото братів Меладзе

Новини шоубізнесу
2 999
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Валерій та Костянтин Меладзе
Фото: Скриншот Instagram

Костянтин та Валерій Меладзе сфотографувалися разом із солістом гурту "Бі-2"

Нещодавно в Юрмалі відбувся концерт російського артиста Валерія Меладзе, який засмутив шанувальників трагічною новиною про смерть найріднішої людини. Отож, на концерті Валерія був присутній і його брат, знаменитий композитор Костянтин Меладзе.

Варто зауважити, що зіркові брати публічно не висловлювали своє засудження війни, яку рф розв'язала проти України. Проте, нещодавно у мережі з'явилося фото, на якому Костянтин та Валерій позують разом з фронтменом гурту “Бі-2” Єгором Бортником, якого у росії називають іноагентом через його висловлювання про громадян цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, громадський діяч рф Вадим Манукян заявив пропагандистським росЗМІ, що Меладзе поставили хрест на своїй кар'єрі в Росії остаточно. Манукян назвав кадр з Бортником фото зі зрадником.

Фото зі зрадником - вираження своєї громадянської позиції. Костя раніше мовчав, він виявився мудрішим за молодшого брата. Валерій уже висловився сповна в Дубаї,
- заявив путініст.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Костянтин Меладзе щемливо привітав доньку з 20-річчям. Зауважимо, що донька композитора має свою позицію стосовно війни в Україні.