Зірка "95 кварталу" Юрій Ткач неочікувано заговорив про розлучення з дружиною: "Це було глобально"

Новини шоубізнесу
1 541
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вікторія та Юрій Ткач
Юрій Ткач з дружиною. Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Гуморист зізнався, як невирішені конфлікти мало не зруйнували його шлюб з Вікторією

Зірка українського гумору, Юрій Ткач, який помітно схуд, відверто поділився досвідом важкої кризи у стосунках із дружиною. Що між ними сталося та чи вдалося парі подолати неприємності — дізнавайтеся нижче!

В інтерв'ю для програми "ЖВЛ представляє", як повідомляє ТСН, Юрій Ткач зізнався, що їхній шлюб був на межі розриву. Гуморист зазначив, що разом із Вікторією вони "досягли практично дна", коли накопичені проблеми та невирішені конфлікти почали руйнувати їхній союз. Протягом тривалого часу пара уникала обговорення важливих питань, що поступово призвело до серйозної напруги в стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, за словами коміка, вони вирішили не здаватися та боротися за своє кохання. Для цього пара звернулася по допомогу до психотерапевтів та зайнялася духовними практиками. Це допомогло їм налагодити взаєморозуміння та відновити гармонію в родині.

Зараз Юрій та Вікторія планують зміцнити свої стосунки ще й церковним шлюбом. Однак точна дата вінчання поки що невідома — Ткач каже, що це рішення "прийде саме".

У кожної сім'ї є свої моменти, свої кризи в житті, одна з таких ми… Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилося запитань, проблем, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти й ще раз зберегти. Для цього дуже круто допомагають психотерапевти, дуже круто допомагають якісь духовні практики, медитації й так далі. Все для цього згодиться,
— каже Юрій Ткач.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач приємно потішив подарунком для 9-річної доньки. В той момент маленька Ліза сильно захворіла.