"Мені було дуже погано": зірка "Ліги Сміху" зізнався, що налагоджував особисте життя за допомогою психотерапевта

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кирило Ганін пригадав свій досвід роботи з психотерапевтом
Фото: Пресслужба

Комік зізнався, що стало причиною того, що він звернувся до фахівця

Коли почалося повномасштабне вторгнення російської армії, актор та гуморист Кирило Ганін, який неочікувано заговорив про особисте життя, є одним з тих блогерів, які активно боролися з ворожою пропагандою у чат-рулетці. Однак, таке спілкування дало про себе знати у звичному житті артиста.

Отож, Ганін зізнався, що він є дуже емоційним. Відтак, уїдливі та влучні коментарі від артиста отримали відклик у аудиторії, надто у військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, яскраві емоційні сплески Кирила дали про себе знати у його приватному житті, залишили слід на психологічному здоров’ї чоловіка. Як виявилося, чоловік відвідує психотерапевта. Основною причиною того, що він звернувся до фахівця стали стосунки з коханою, які опинилися на межі розриву.

Спілкуючись з тими свинями, неможливо себе стримувати, я дуже емоційний. Я зайнявся своїм здоров’ям, тому що інколи в житті поводився так само, як на стрімах. У мене не було межі. Я спілкувався з людьми, неначе це черговий співрозмовник з чат-рулетки. Мені було дуже погано. Через це ми ледь не розійшлися з дівчиною. Ходити до психолога – це не означає бути психом. Ходити до психолога – це означає усвідомлювати, що в тебе є якісь проблеми. Психолог – це не лікар, він не лікує. Він дає маршрут, по якому варто йти. Насправді моя психотерапевтка не дала мені жодної поради. Вона каже: "А спробуй зробити ось так". Я пробую і в мене виходить, і мені від цього краще.
-заявив Кирило Ганін.

Наразі Ганін зосередив свою діяльність на волонтерстві та допомозі військовим. Артист зізнався, що саме йому допомагає тримати моральний стан. До речі, деякі з історій Ганіна лягли у сюжет другого сезону комедійного проєкту “Волонтери”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кирило Ганін поділився найтеплішим дитячим спогадом, який "наздогнав" його через багато років. Актор з посмішкою пригадав дитинство.