"Історія з продовженням": Кирило Ганін поділився найтеплішим дитячим спогадом, який "наздогнав" його через багато років (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярний український комік Кирило Ганін   поділився теплим дитячим спогадом, який отримав неочікуване продовження через багато років. Що саме сталося - дізнавайтеся в ексклюзивному коментарі для HOCHU.ua!

Нещодавно за лаштунками програми Improv Live Show, яке виходить на Новому каналі, комік розповів про архівне фото, зроблене ще в дитинстві у Миколаєві. Ця світлина, яка багато років знаходилася в зовсім незнайомої йому людини, неочікувано "наздогнала" його у дорослому віці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось як все починалося:

Якось у дитинстві, коли мені було років 8, ми з мамою їздили в дуже кайфовий і великий зоопарк, розташований у Миколаєві. І я дуже добре запамʼятав поїздку. Бо це був день, коли казав: "Мам, хочу це", і вона купувала! Питав у неї: "Можна це?", і вона дозволяла! Було дуже класно,

– з усмішкою пригадує Кирило Ганін.

"Історія з продовженням": Кирило Ганін поділився найтеплішим дитячим спогадом, який "наздогнав" його через багато років (ФОТО) - фото №1
Кирило Ганін. Фото: пресслужба Нового каналу

Виявляється, під час прогулянки зоопарком місцевий фотограф зробив знімок маленького Кирила. Тоді хлопець із мамою чомусь не обмінялися контактами із фотографом, тому світлину забрати не вдалося.

Згодом усі забули про цю ситуацію. Та на 3-му курсі я приїхав до рідного міста й побачив фотографиню, яка стояла на центральній площі з примірником моєї фотографії! Впізнав себе, ще кучерявого і малого. Зупинився навпроти неї, здивовано й уважно оглянув той знімок. І фотографиня запитала: "А ви що, побачили когось зі знайомих?". Відповів: "Так. Себе". Тицьнув пальцем на фото й промовив: "Ось я!". І вона сказала: "Точно, я вас памʼятаю. Ви ще не взяли в мене ніяких контактів, щоб забрати фото. Тримайте!"
Тепер у мене вдома є архівна фотка з таким класним спогадом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кирило Ганін зізнався, чому він досі не на фронті . Зауважимо, що стендапер з перших днів повномасштабного вторгнення рф активно допомагає військовим і донатить на армію, однак сам взяти зброю до рук поки що можливості не має.