Колишній чоловік Євгенії Емеральд погрожує злити її інтимні відео зі "зрадою" в Мережу

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Судячи з усього, публічні сутички Євгенії Емеральд та її колишнього чоловіка Євгена Стипанюка тільки набирають обертів. Після відвертого інтерв'ю офіцерки ЗСУ з позивним "Жанна д'Арк", ексчоловік лише продовжує її шантажувати . Цього разу він вирішив скористатися їхніми спільними відео інтимного характеру, щоб нібито звинуватити у зрадах.

За словами снайперки, після виходу її відвертого інтерв'ю, їй почали погрожувати боти. Ба більше, Євгенія Емеральд упевнена, що один з акаунтів спеціально створив Стипанюк. Так, у коментарях під публікацією, користувач став на бік чоловіка і заявив, що незабаром в інтернет потраплять відео, на яких снайперка нібито займалася сексом з іншими чоловіками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Євгенія наголосила, що відео, про які йдеться, - їхні домашні записи зі Стипанюком. Однак чоловік має намір оббрехати її, оскільки його обличчя там не видно. Ба більше, снайперка дізналася, що подібні ролики він уже знімав зі своїми колишніми.

Усі ми дорослі люди й не дивно, що у нас є збережені інтимні відео за участю чоловіка або дружини. Тому нічого дивного в їхньому існуванні немає. Дивно тільки, що Стипанюк готовий похизуватися на всю країну однією з інтимних частин свого тіла, щоб підставити мене і звинуватити, що на відео інший чоловік. Я знала, що буде брудно, я була до цього готова. Я знала, що Євген Стипанюк маніпулюватиме нашими домашніми відео, які були зроблені під час того, як я була в шлюбі. Я перепрошую, всі ми не святі, я теж не свята. Це було моє особисте життя. Тому викладати це і говорити, що я з кимось зраджувала, мені просто смішно,

- прокоментувала Євгенія Емеральд.

Колишній чоловік Євгенії Емеральд погрожує злити її інтимні відео зі "зрадою" в Мережу - фото №1
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
Колишній чоловік Євгенії Емеральд погрожує злити її інтимні відео зі "зрадою" в Мережу - фото №2
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд заявила, що її чоловік безпідставно отримує найвищу зарплату в ЗСУ, ніби воює на нульовій лінії фронту. При цьому, за її словами, Євген Стипанюк практично постійно перебуває в Києві.