"У лісі мене зґвалтував": Євгенія Емеральд шокувала історією про зради ексчоловіка

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі серйозних погроз від колишнього чоловіка , Євгенія Емеральд вирішила розповісти публіці про всі тонкощі їхніх стосунків. Військова заявила, що Євген Стипанюк не тільки проявляв до неї фізичне насильство, а й зраджував. А більше вона почала дізнаватися про його романи на стороні під час публічних сварок.

Так, Євгенія Емеральд оприлюднила скріншоти листування з іншими дівчатами, які перебували у стосунках з її ексчоловіком. Виявляється, що весь цей час у нього були коханки, які нібито теж зазнавали насильства з його боку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Принаймні про це Євгенія Емеральд розповіла в інтерв'ю TSN.ua . Снайперка зізналася, що після публічного розголосу про розлучення і справжні причини, їй у дірект почали писати й інші дівчата, у яких були стосунки зі Стипанюком. Ба більше, одна з них стверджує, що чоловік вивіз її в ліс і зґвалтував.

...Пізніше, коли я йшла, він запропонував підвезти мене. Я не хотіла, але 23:45 десь було, я і погодилася. У машині він став чіплятися і з'їхав із дороги, і в лісі мене зґвалтував. Я залетіла, але зробила аборт,

- підкреслила постраждала.

"У лісі мене зґвалтував": Євгенія Емеральд шокувала історією про зради екс-чоловіка - фото №1
Фото: ТСН.ua
"У лісі мене зґвалтував": Євгенія Емеральд шокувала історією про зради екс-чоловіка - фото №2
Фото: ТСН.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Стипанюк почав погрожувати Євгенії Емеральд злити їхні домашні відео інтимного характеру в Мережу. Таким чином чоловік нібито намагається звинуватити ексдружину в зрадах , адже на кадрах не видно його обличчя.