Змінила паспорт і зникла із соцмереж: чим зараз живе хореограф Тетяна Денисова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменита хореографиня Тетяна Денисова народилася в росії, проте з самого дитинства жила в Україні. Своє юнацтво вона провела в Криму, але, його окупація особливо не цікавила танцівницю у 2014 році. Утім, початок повномасштабної війни у 2022-му теж не сильно потурбував Денисову. Де зараз мовчунья і чим вона займається - розповідаємо далі.

Тетяна Денисова чудовий кейс серед тих, кому важливий заробіток, а от у якій валюті - абсолютно несуттєво. Принаймні це стало зрозуміло після того, як побудувавши кар'єру в Україні, вона вирушила підкорювати московію. А щоб не позбутися фінансової подушки - весь цей час вона мовчить про звірства, які армія рф здійснює на території незалежної держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що 24 лютого 2024 року Тетяна Денисова зустріла в Києві. Танцівниця на власні очі побачила, як росія бомбардує мирні українські міста, однак це не завадило їй повернутися до москви.

Змінила паспорт і зникла із соцмереж: чим зараз живе хореограф Тетяна Денисова - фото №1
Фото: instagram.com/tatyanadenysova/

Як розповідає "24 Канал", кар'єра Тетяни Денисової почала активно розвиватися 2009 року, коли вона стала суддею проєкту "Танцюють всі!". З другого по дев'ятий сезон хореографиня світилася на українському телебаченні, а після цього їй запропонували посісти місце тренера в російській адаптації проєкту "Танці". З того моменту знаменита хореограф практично безперервно працює на росТБ.

Реакція Тетяни Денисової на російське вторгнення в Україну

Її колишній коханий Олександр Кривошапко розповідав, що сама Денисова завжди негативно відгукувалася про Росію. Танцівниця запевняла, що не має бажання там жити, але вже в грудні 2021 року вона заплющила очі на власні принципи та отримала російське громадянство.

Скажу так, що Таня завжди мені казала, цитую: "москва - місто наркоманів, повій і, м'яко кажучи, представників ЛГБТ-спільноти". Мені дуже прикро, що людина, яка позиціонує себе сильною і мудрою, змушена жити в такому суспільстві. Ще й добровільно,

- зазначив Кривошапко.

Змінила паспорт і зникла із соцмереж: чим зараз живе хореограф Тетяна Денисова - фото №2
Фото: tochka.net

Донині Денисова не коментує цинічної війни, яку розв'язала росія. Примітно, що Тетяна застала початок повномасштабних військових дій у Києві, після чого поїхала до Німеччини. Але довго сидіти в Європі вона не стала, тому вона повернулася туди, де її ім'я відоме широкому загалу - до країни-агресора. А щоб не піддаватися критиці з боку українського народу, вона зовсім перестала вести соцмережі.

Змінила паспорт і зникла із соцмереж: чим зараз живе хореограф Тетяна Денисова - фото №3
Фото: instagram.com/tatyanadenysova/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим зараз живе білоруський репер Серьога. З 2010 року Сергій Пархоменко жив в Україні, яка фактично стала для нього другою домівкою. Однак ще до початку повномасштабної війни, артист вирізнявся неоднозначними висловлюваннями.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova/