"Я не буду казати, що мене 100% там не буде": Емеральд заявила про можливу політичну кар'єру (ВІДЕО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ексвійськовослужбовиця ЗСУ, а нині відома  блогерка Євгенія Емеральд допускає, що може почати політичну дільність в Україні. Подробиці -в нашому матеріалі.

Про це  знаменита снайперка розповіла в інтерв'ю ютуб-каналу  "РБК Україна" . Бесіда опублікована 15 листопада.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, журналістка запитала у Євгенії про те, чи її публічність спрямована на майбутню політичну кар'єру, на що Емеральд відповіла доволі розгорнуто. Вона заявила:

Ви ж розумієте, що я не можу це прокоментувати відверто, можу тільки натякнути. А що місце в парламенті? Я відверто говорю – у мене немає грошей на це. Колись у мене дійсно були політичні амбіції, ще давно, але я потім на це все подивилася і зрозуміла, що не моє це все. Наразі мені дуже багато людей пророчать політику. Дуже багато людей. Слухайте, ніхто мені нічого не пропонував, я не маю якихось там активів. Зараз щось сказати про політику не можу".

Окрім того Емеральд зазначила, що вона не може однозначно говорити про те, що її не буде в українському політикумі. Снайперка резюмувала:

Я не буду казати, що мене точно там не буде. Я не знаю, це життя, – додала вона. – Я не буду казати, що мене 100% там не буде. Я не знаю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Євгенія Емеральд пережила зґвалтування в юному віці. Це сталося ще до знайомства з майбутнім чоловіком Євгеном Стипанюком.