Скандальна блогерка Софія Стужук вразила наповал невдалою пластикою обличчя (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Софія Стужук не на жарт здивувала користувачів Мережі своїм опухлим обличчям. Скандальна блогерка зробила чергову пластику, однак цього разу щось пішло не так. Фото одіозної зірки дивіться у нашому матеріалі!

В Мережі активно обговорюють нові зміни в зовнішності Софії Стужук. Блогерка, яка зреклася України, засвітила "своє" деформоване обличчя. Спершу користувачі мережі припустили, що її бджоли покусали, але виявилося, що це результат невдалої пластики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно Стужук знову звернулася до послуг хірургів. Після операції їй слід було триматися режиму відновлення, проте знаменитість вирішила не дотримуватися його. Це призвело до випадіння скоби з щоки та спотворило її обличчя.

Скандальна блогерка Софія Стужук вразила наповал невдалою пластикою обличчя (ФОТО) - фото №1
Скандальна блогерка Софія Стужук вразила наповал невдалою пластикою обличчя (ФОТО) - фото №2

Варто зазначити, що це не перша пластична операція для Стужук. Скандальна блогерка вже робила мамопластику, ринопластику та інші хірургічні втручання в обличчя, змінюючи свій зовнішній вигляд. На цьому фото ви можете побачити, як Софія виглядала раніше.

Скандальна блогерка Софія Стужук вразила наповал невдалою пластикою обличчя (ФОТО) - фото №3

Нагадаємо, що Софія Стужук досі не висловила своєї позиції щодо війни в Україні. Спочатку блогерка показувала абсолютну незацікавленість у подіях, що відбуваються в її країні, а тепер почала демонструвати проросійську позицію. Після початку повномасштабного вторгнення Софія переїхала до Латвії. Там вона зараз мешкає зі своїм новим чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У вересні "фанати" Софії Стужук  зірвали її захід у Польщі через проросійську позицію блогерки. Однак вона удала, що не зрозуміла справжньої причини мітингу.

Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk/