За 3,5 тисячі євро! Саша Бо похвалилася розкішним подарунком від чоловіка за народження доньки (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями українська інфлюенсерка Саша Бо стала мамою втретє . Для неї з чоловіком Платоном це стала перша спільна дитина, адже від першого шлюбу дівчина виховує двох синів. А за народження доньки блогерка отримала дорогий подарунок від чоловіка. Що саме - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Чоловік Саші порадував її ювелірними прикрасами. Після партнерських пологів Платон Тарнавський подарував дружині золоті сережки з малахітом від французького ювелірного бренду Van Cleef & Arpels. Обновкою блогерка-мільйонниця похвалилася у себе в Insta Stories, відзначивши сторінку чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саша Бо зізналася, що сама не очікувала такого подарунка від чоловіка. За повідомленнями ТСН , сюрприз обійшовся Платону в кругленьку суму - на офіційному сайті бренду вартість такої прикраси становить близько 3,5 тисяч євро.

Я в шоці,

- коротко прокоментувала Саша Бо.

За 3,5 тисячі євро: Саша Бо похвалилася розкішним подарунком від чоловіка за народження доньки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/sashaabo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Платон Тарнавський наполягав на партнерських пологах, хоча сама Саша перший час була категорично проти цього. Зрештою блогерка зізналася, що чоловік дуже допоміг їй , будучи поруч під час народження їхньої доньки.