Перша леді розсекретила, де у Східній Азії тривалий час жив Володимир Зеленський

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з журналістами з Азії та згадала, як в одній із країн Східної Азії жив її чоловік, Володимир Зеленський. Де саме президент України провів частину свого дитинства - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Так, монгольський журналіст Цогтбілгуундарь Хішігбат прибув до України в рамках проєкту " Connecting Continents ", щоб висвітлювати реальні події, що відбуваються в Україні. Зустрівшись з Оленою Зеленською він дізнався, що одного разу в його рідній країні кілька років жив і Володимир Зеленський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружина президента не стала вдаватися в деталі того, в якому конкретно місті в Монголії жив. Однак вона підкреслила, що Володимир Зеленський часто згадує той час, а сама Олена Зеленська мріє побувати там, де ріс її чоловік.

Мій чоловік кілька років у дитинстві жив у вашій прекрасній країні. Тоді було багато людей із Радянського Союзу, які працювали в Монголії. І він мені дуже багато розповідає. У нього є враження. Дуже б хотілося також відвідати вашу країну. Сподіваюся, це колись станеться,

- розповіла Олена Зеленська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, чи готова стати першою леді на другий термін. Дружина президента прокоментувала чутки , ніби Володимир Зеленський балотуватиметься на ще один термін.