Відомий режисер кинув життя в росії та почав воювати на боці України

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний режисер Андрій Кавун, який побудував успішну кар'єру в росії, відмовився від життя в країні-агресорі. Натомість він повернувся в Україну та вирушив на фронт, воювати проти окупантів. Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Інформацією про це поділився народний артист України та художній керівник Театру на Подолі Богдан Бенюк. В інтерв'ю каналу "Різні люди" він розповів, що режисер Андрій Кавун служить у ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що сам режисер родом зі Львова, проте довгі роки жив і працював у рф. Та все ж після повномасштабного вторгнення армії окупантів, Андрій покинув усе в росії та повернувся до рідної України. Ба більше, чоловік вирішив узяти до рук зброю і почати воювати проти росіян. Цікаво, що довгий час про це ніхто не знав.

Коли я дізнався, що Андрій Кавун, режисер, у якого я знімався, що він зараз воює в українській армії, знявши вісім фільмів у росії. Самодостатній режисер, він кинув це все, переїхав сюди та пішов воювати. У мене слів не було, коли телефоном із ним говорив. Поїхав потім до нього у військову частину. Там зустріч зробив і відкрив його для своїх, тому що в батальйоні ніхто не знав, чим він займався. І я їм показав уривок із фільму Кандагар. Потім кажу: "Ось він, той режисер, який це робив". Полковник до нього підійшов і запитав: "Чому ти про це не розповідав?". Він звичайний солдат. А він відповідає: "А що повинен говорити, що я режисер. Я прийшов тут служити, що я буду ці козирі свої відкривати". Так він потім передзвонив мені та каже: "Пане Богдане, ви зробили мене героєм нашого батальйону". Йому дозволили фотографувати, писати сценарій. Він уже зняв фільм про Іловайськ,

- розповів Богдан Бенюк.

Відомий режисер кинув життя в росії та почав воювати на боці України - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на фронті загинув зірка серіалу "Жіночий лікар". Сумною новиною про смерть Андрія Павленка повідомила його дружина, яка залишилася вдовою.