"Бажаємо вам щасливих свят": королівська родина Сассекських випустила свою листівку з Різдвом (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зіркові представники британської королівської родини, яка представила традиційні святкові листівки з Різдвом та Новим роком, принц Гаррі та Меган Маркл вже встигли розіслати електронною поштою віртуальні привітання із прийдешніми святами від імені їхньої організації Archewell. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як стало відомо, фото для привітальної листівки Меган та Гаррі взяли із церемонії закриття "Ігор нескорених" 2023. Знімок було зроблено у вересні в Німеччині (Дюссельдорф). Фото листівки розповсюдили на офіційній сторінці в Instagram видання People

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відзначимо, що в той вечір Гаррі приміряв на себе класичний образ. На ньому був одягнений чорний костюм та сорочка такого ж кольору. Щодо Меган, то на ній красувалася яскраво-бірюзова сукня міді без бретельок. На вбранні Маркл також були зображені квіткові візерунки. До речі, її спідниця від бренду Cult Gaia коштувала 38 тисяч гривень.

Ми бажаємо вам щасливих свят. Дякую за всю підтримку 2023 року!

- підписали своє вітання знаменитості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  принца Гаррі та його дружину Меган Маркл охрестили головними невдахами цього року. Всьому виною репутація Гаррі.

ФОТО: Getty images