Знала, що буде далі, і чекала: ексчоловік Сніжани Єгорової нагадав її слова перед самим вторгненням рф в Україну (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Український режисер Семен Горов, який раніше коментував позицію Ані Лорак та інших артистів-путіністів, висловився про свою колишню - Сніжану Єгорову. Українка за походженням вона зараз підтримує путінський режим та російську агресію проти рідної країни.

Що вона сказала йому напередодні повномасштабного вторгнення, Горов розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "В гостях у Гордона". За словами режисера, вона була в курсі планів путіна на Україну, як і деякі інші зірки і так звані "приближені особи".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Семен Горов впевнений, що вона точно чекала на те, що сталося 24 лютого 2022 року:

Я не знаю, яка вона там. Я їй давно все пробачив. Немає що особливо пробачати.

Можливо, вона готувалася, що коли прийдуть російські танки стати таким гауляйтером. В її словах таке було: "Нічого, почекайте, ми скоро вас усіх перевіримо".

Згадуючи розмову з нею 23 лютого, то вона казала: "Беріть валізи і їдьте". Не знаю, наскільки такі люди знали точно всі плани путіна (йдеться про Єгорову, Медведчука та інших - ред.), але те, що вони чекали цього, це 100%.

На сьогодні з колишньою дружиною режисер спілкування не підтримує. Востаннє, каже, переписувались ще 23 лютого торік. Нагадаємо, що пара розлучилася ще в 20 років тому - у далекому 2003-му. Зараз Горов перебуває в шлюбі з іншою жінкою, а зрадниця Єгорова разом із трьома своїми дітьми оселилася у Туреччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про думки військових з приводу того, коли закінчиться війна . Своїми роздумами на цю тему поділився, зокрема, чоловік Марічки Падалко, який зараз служить на передовій.