Дружина Віталія Кіма розповіла, як вони познайомились і чи готова побачити його у кріслі президента України (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Голова Миколаївської ОДА - Віталій Кім, який раніше хвалився талантами войовничої дружини, дав разом із нею перше спільне інтерв'ю для Раміни Есхакзай. Про найцікавіші моменти, якими поділилася пара, розповідаємо далі!

Новий випуск вийшов днями на YouTube-каналі RAMINA . Журналістка завітала в гості до Віталія Кіма та його дружини Юлії та відзначила, що давно мріяла взяти інтерв'ю у політика. Багато питань стосувалися війни та перших днів повномасштабного вторгнення. Та, окрім цього, говорили і про особисте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружина Віталія Кіма розповіла, як вони познайомились

Юлія Кім пригадала, що їхнє знайомство відбулося на День міста Миколаєва ще 13 років тому:

Це був день міста, і хтось привіз у Миколаїв безкоштовний концерт. Все місто гуляло. Ми з подружкою вийшли й пішли до центру. Віталій був разом з другом. Запитав, чи не холодно мені. Так і познайомилися.

Він дуже багато розмовляв, посмішка не сходила з обличчя. Було відчуття, що ми знаємо один одного давно. Ми разом з 2010-го року, одружилися у 2017 році.

Дружина Віталія Кіма розповіла, як вони познайомились і чи готова побачити його у кріслі президента України (ВІДЕО) - фото №1
Віталій Кім із родиною у повному складі. Фото: instagram.com/kimkimvitalii/

Коли пара познайомилась, Юлія працювала вихователькою у дитсадку. З часом Віталій помітив, що його обраниця постійно зайнята, тож дівчина подумала собі: "Ну, мабуть, все".

Вона ввечері засинала рано, тому що прокидатися о 5-ій ранку, пів дня її немає. І, ви ж бачите, як вона до всього готується, усе не про життя, а про те, що "завтра  треба зробити щось там...". Рахує, малює, нудить про цей дитячий садок, що треба щось зробити,

- пригадує Віталій Кім ті часи. А Юлія додає, що був у тій її роботі великий плюс: йому подобалось, що дівчина приходила додому і дуже любила мовчати, бо вже наговорилася у дитсадку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Призначення Віталія Кіма головою Миколаївської ОДА

Юлія Кім зізнається, що була в шоці, бо не знала про це рішення фактично до моменту його призначення. А дізналася, що чоловіка призначили головою обласної адміністрації, з місцевих ЗМІ. Каже, щойно з'явилися перші новини, відразу зайшла в коментарі поглянути на реакцію людей і була вражена тим, що вони пишуть:

Я читала коментарі, мені так не сподобалося! Говорили про його корейське походження, що тепер в області будуть і цибулю вирощувати, і собак поїдять... Я це все почитала і в мене в той день піднялась температура на фоні нервів, і я сказала, що більше нічого читати не буду й не буду реагувати.

Дружина Віталія Кіма розповіла, як вони познайомились і чи готова побачити його у кріслі президента України (ВІДЕО) - фото №2
Віталій Кім у своєму кабінеті на посаді очільника Миколаївської ОДА. Фото: instagram.com/kimkimvitalii/

Втім, вже на другий день, каже, прийняла цей факт. Зараз все добре.

Чи хоче дружина Віталія Кіма побачити його у кріслі президента?

Раміна пригадала, що раніше Юлія Кім зауважувала, ніби не хоче, щоб її чоловік балотувався у президенти. Виявляється, з цього приводу її думка так і не змінилася.

Ні, ні і ще раз, ні. Я навіть не хочу про це думати і впевнена, що цього не буде,

- говорить Юлія. І додає, що вона запитувала про це у чоловіка напряму і знає, що ні - Віталій Кім не мітить у президентське крісло, попри усі плітки.

Додамо, що Віталій Кім - 42-річний український підприємець і політик корейського походження. З 25 листопада 2020 року — голова Миколаївської ОДА. За освітою — економіст. Одружений, має трьох дітей: дві дочки — Євгенія та Олександра, син — Руслан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Наталія Могилевська стала мамою . Причому двічі за останні 2 роки! Зараз зірка виховує двох чарівних донечок.