Перша леді Зеленська показала новорічний знімок з президентом (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена, яка у особливій вишиванці привітала українців з Різдвом, цього разу, перед Новим роком потішила своїх фоловерів кадром з коханим чоловіком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Олена Володимирівна розповсюдила атмосферну новорічну світлину на своїй сторінці у Facebook. На ньому видно, що жінка позує разом з Володимиром Олександровичем на фоні новорічної ялинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо з кадрів, Олена обіймає Володимира за плечі. Президент же під час зйомки тримав свою дружину за руку. На першій леді була вдягнена біла блуза з пишними рукавами, а на Зеленському толстовка кольору хакі.

Новий рік по-українськи – коли не тільки вітаємо, а й діємо. Не тільки бажаємо, а й робимо все, щоб побажання здійснилися. Ми, українці, як ніхто, знаємо, що краще завтра не настає саме, бо кожне своє завтра ми відстоюємо власноруч. Тому наш новий рік буде таким, яким ми його хочемо і зробимо. Не лише новорічне, а й цілорічне диво – це всі ви: рішучі, відповідальні, небайдужі й дієві,

– написала вона.

Перша леді Зеленська показала новорічний знімок з президентом (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Олена Зеленська отримала престижну нагороду від МЗС України. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба потішив громадськість та нагородив  Олену Володимирівну званням Почесний амбасадор.