Травесті-діва Монро вразила перевтіленням. Дивіться, як вона виглядала до пластики (ФОТО)

Зіркова краса
623
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська блогерка Монро поділилася з шанувальниками архівним фото, зробленим на зорі своєї популярності. Як знаменитість виглядала до впізнаваності - дивіться на HOCHU.ua!

Так, на своїй сторінці в Instagram Монро опублікувала знімок, на якому порівняла, наскільки сильно змінилася її зовнішність. На першому фото травесті-діва позує в рудій перуці з довгим кучерявим волоссям, а на її обличчі видніється яскравий макіяж з акцентом на губи. Тоді, як підкреслила Монро, вона ще не вдавалася до контурної пластики й не колола філери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось на другому знімку Монро показала, який вигляд має зараз. На фото вона впевнено позує в дзеркалі з розкішними довгими блондинистими локонами та професійним макіяжем. До нинішнього моменту вона помітно схудла і змінила стиль одягу. А крім того, травесті-діва не стала приховувати, що відтоді неодноразово вдосконалювала свою зовнішність у кабінетах професіоналів.

Любов до себе починається з філерів і без мудака поруч,

- підписала публікацію Монро.

Травесті-діва Монро вразила перевтіленням. Дивіться, як вона виглядала до пластики (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/monritta
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що 45-річна травесті-діва Монро пішла вчитися в універ . Знаменита блогерка навчатиметься на магістерському рівні!