"Маніпулятивний пост": намагаючись вибачитися перед вдовами, Столичний Стендап тільки погіршив своє становище

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Жарт на шоу "Алкоміки" про вдів наробив багато шуму. І навіть після вибачень самої комікеси Вікторії Таран, користувачі продовжують висловлювати гнівні коментарі у бік тих, хто допустив, аби скандальні слова потрапили у Мережу. Що про це думають глядачі гумористичного шоу – деталі нижче!

Нагадаємо, що увесь скандал розгорівся довкола жарту Вікторії Таран на шоу "Алкоміки". Тоді у своєї співбесідниці комікеса запитала, чи знає та, як називають щасливих жінок з грошима. Не дочекавшись відповіді Таран відповіла: "Вдови".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На безглуздий жарт вкрай різко відреагували в Мережі. Про це висловилася й відома військовослужбовиця Аліна Михайлова, яка в березні минулого року поховала коханого, видатного воїна Дмитра Коцюбайла ("Да Вінчі"). Та й інші користувачі соцмереж теж визнали такі слова абсолютно недоречними в умовах повномасштабної війни.

"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №1
Фото: instagram.com/alishamisha/

Вікторія Таран відразу після того записала відео з вибаченнями та зазначила, що не мала на меті образити своїм жартом військових або їх других половинок. Столичний Стендап теж висловився щодо скандалу, зазначивши, що її думка не відображає позицію клубу.

Вікторія не є нашим резидентом. Шоу "Алкоміки" виходить не на нашому ютубі. Так, ми винні за публікацію його в нас, бо не вважали, що він може мати контекст про дружин військових. Враховуючи цей контекст, жарт є жахливим, і ми згодні. Просимо вибачення,

– відповіли у Столичному Стендапі.

"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №2
Фото: instagram.com/ss.clu

Проте через деякий час на сторінці спільноти в Instagram зʼявився новий допис, де автори намагалися переконати глядачів, ніби вони самі стали жертвою булінгу. Зокрема у публікації заявили, що за час скандалу у бік резидентів Столичного Стендапу посипалося чимало звинувачень, залякувань та погроз.

Вибачились усі: дівчина, яка говорила жарт, люди, що знімали його, і люди, які просто були поряд. 
Але найцікавіше починається ось тут. 
Після вибачень, ситуація набирає тільки ще більше обертів. Ніхто вже не бачить берегів і їхня лють посилюється. Люди відчули владу, люди хочуть крові. 
Підключились твітерські блогери, різного сорту "свідомі" популісти, які займаються пошуком зради. І всі ці люди відправляють своїх підписників БАЖАТИ СМЕРТІ ІНШИМ ЛЮДЯМ. Дісталось усім, навіть дівчині, яка була поряд в шоу і не сміялась, не реагувала ніяк, бо вона була поряд у кадрі. 
Люди коли бажають смерті комусь, чи вони розуміють, що там живі люди теж? Чи вони розуміють, що ці дівчата зараз можуть бути вагітні, можуть мати якісь психологічні травми, можуть панікувати. А якщо щось трапиться, якщо їхні побажання здійсняться, хтось візьме на себе відповідальність?

– сказано в дописі.

Проте і тут резиденти напоролися на велику дозу хейту у свій бік. У коментарях користувачі Instagram засудили коміків за спроби "перекинути увагу" від недолугого жарту на те, як вкрай різко на нього відреагували деякі глядачі.

  • Може спочатку думати треба не залу*ою? Я все ще чекаю адресу, куди приїхати й дати по *бальнику. За словами та вчинки треба відповідати, а не постікі писати.

  • Добре, що ви вивчили слово "булінг", вивчить так же термін "емпатія". А також спробуйте її розвинути.

  • Коли в школі робиш помилки вони нікого не ображають! Коли бруд лізе з тупої голови, а інша тупа голова це допустила/пропустила, це не помилка! Вас закликають почати думати й відповідати за свої вчинки, а не жалітись!

  • Який же до біса маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу з вашого безприцидентно ху*ового жарту про вдів в умовах великої війни на те, що люди "образились" і пишуть непристойністі. Краще заскріньте і лице тієї дівчини, й всіх причетних, через кого пройшов цей жарт. 

  • Бо ми, певно, живемо в різних реальностях, де коли кажуть "вдова" – ви думаєте про папіків, а інші люди – про дружин, що втрачають чоловіків у боях за Україну,

– пишуть у коментарях під дописом Столичного Стендапу в Instagram.

"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №3
"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №4
"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №5
"Маніпулятивний пост, щоб перекинути увагу": Столичному Стендапу так і не вдалося вибачитися перед вдовами - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше донька легендарного композитора обурилася, що "Квартал 95"  спаплюжив пісню її тата . Марія Хурсенко заявила, що коміки не запитали в неї право на зміну пісні покійного Вʼячеслава Хурсенко  заради гумористичного номеру.